Forside-innlegg

Spesialtransport for hyttefolk på Kvamskogen

Grunna raset i Tokagjelet har det verka vanskeleg for hyttefolket på Kvamskogen og koma seg på siderfestival til helga. Fleire av dei har teke kontakt med festivalleiinga. Og no vert det råd med den saka! Ein tek til fots frå Byrkjesete og endar opp i Steinsdalen der eplesaft og minibuss ventar. A.K. Glück-Teigland skal syta for merking av vegen: - Dette er på mange måtar ei vidareføring av den gamle tradisjonen med siderruter så som dei hadde lenger inne i fjorden. Her gjekk folk frå Folkedal til Bordalen og bytte sider mot salt, seier Glück-Teigland. Og med det strålande vêrmeldingar bør ikkje den 45 minuttars lange turen vera anna enn både ei oppleving og ein fin trimtur.

Minibussane går frå Liabrekko kl 10, 10.30, 11 og 11.30 og tilbake frå drosjehaldeplassen i Øystese kl 16. På returen køyrer ikkje minibussane opp grusvegen, til info. Om noko blir klure, ring drosjen på 56552525.