Program
Program 2024
Arrangement vert lagt ut på Facebook-sida vår.
Når | Kva | Kor |
Fredag 4. oktober | ||
16:00–19:00 | Siderleggingskurs med Eivind Vangdal |
Spildegarden Påmelding 906 28 035 Kursavgift 600 kr |
19:00 | Sidersmaking i Skummesalen! Jon Aga loser oss gjennom årets sidersmaking. Kva er forskjellen på austside- og vestside- sider? Me får besøk av mellom anna Epli Sideri, Heldre Sider og Jaastad Sideri. |
Skummesalen i Mathuset (inngang på øvre sida) Kr 500 Billettar på TicketCo |
20:30– | Open pub i Skummesalen med Hardanger Bryggeri Dei har invitert med ein nykomar i sidernæringa |
Gratis inngang |
19:00 | Festmiddag – «Sider og mat i samklang» Kortreist mat laga frå botnen som harmonerer til sidrane. |
Eldhuset gardsrestaurant, Spildegarden. Kr 1690 inkl. drikkepakke Kr 1415 alkholfri Påmelding: 971 19 212 |
20:30 | Siderquiz på Tyst Dørene opnar klokka 19:00 |
Tyst, Holmatun Gratis inngang før kl 22:00 |
Laurdag 5. oktober | ||
10:00-15:00 | Stor lokalmatmarknad | Marknadsområdet |
11:00-13:00 | Kalvemønstring med framtidas unge bønderBarnevenleg | Mikkjelsflaten Arr.: Vikøy og Øystese Bondelag |
11:30–17:00 |
Skjenkeområdet er ope Finn din siderfavoritt! Produsentane byr på eit stort utval sidrar. |
|
11:30 | Overrekking av Målprisen 2024 til bedrift i Kvam |
Marknadsområdet - scena |
12:00 og litt innimellom | Siderprat i sofaen Samtale om sider med gjester |
Marknadsområdet - scena |
12:00–18:00 | Bryggeripub med ølsmaking | Skummesalen, Mathuset |
13:00 | Øystese Musikklag minikonsert | Marknadsområdet - scena |
14:00–15:00 | SIDERKONKURRANSE for amatørar Finaledømming og premiering live frå scena! Dommarpanel med Hanne Frosta i spissen. Leia av Eivind Vangdal |
Marknadsområdet - scena |
17:30–20:00 og 20:00–22:30 | 6-retters Premium Omakase og fem ulike sidrar
6-retters: kr 995,- Siderpakke: kr 495,- |
Uni Sushi & Izakaya Bestill på unisushi.no |
19:00 | Festmiddag – «Sider og mat i samklang» Kortreist mat laga frå botnen som harmonerer til sidrane. |
Eldhuset gardsrestaurant, Spildegarden. Kr 1690 inkl. drikkepakke Kr 1415 alkholfri Påmelding: 971 19 212 |
Valfritt tidspunkt |
Sidermiddag på hotellet 4-retters meny (surprise) med utvalde sidrar eller eplemost attåt. |
Hardangerfjord Hotell Bestilling: Tlf 56 55 63 00 eller på e-post Kr 795 + 495 siderpakke |
21:00–02:00 | This Was My Life – Kim Larsen & Gasolin tribute Fest og god stemning |
Holmatun Kr 350,- Billettar på TicketCo |
22:00–02:00 | Fest med trubadur Bjarne Lunde |
Øvreviken Pizzeria Kr 150 |
21:00 | Siderfest på Tyst | Tyst, Holmatun Gratis inngang før kl 22:00 |