Forside-innlegg

VossaRebels og
DJ Moonshiner spelar på SIDERFESTEN

The VossaRebels, dei er frå Voss, ja – spelar på årets Siderfest. Dei fekk dommarane i årets Norske Talenter til å bryta ut i spontan dans, og Bjarne Brøndbo ville syngja i bandet!  Det vert cool og autentisk rockabilly spela av dei tøffaste gutane i klassa! 

https://www.youtube.com/watch?v=Cc-mnKzLn80

DJ Moonshiner har delt scene med både Gunslingers og Rotlaus. Han kombinerer det beste frå den nyaste og moderne countrymusikken med god norsk «Bygdacountry».

Klikk her for å kjøpa billett på Ticketco 

VossaREbels.jpg
DJ Moonshiner.jpg

Fagdag for næringa

Fredag 5. oktober samlast sidernæringa og dei med fagleg og kommersiell interesse for sider på Utne Hotell. 

Nettverksmøtet «Sidersmak & Siderprat» vert arrangert på Utne Hotell. Det vert ein bolk med faglege innlegg og deretter smak og presentasjon av alle siderprodusentane. Her ynskjer me deltakarar frå distributørnettverket, tilsette i bar/kjøkken, siderprodusentar - både dei etablerte og  dei som er i startgropa og andre som har en særleg interesse og tilknytning til sider, velkomne. Ta kontakt med oss for meir informasjon og program.

alde sider.jpg
Asbjørn plukker eple.jpg
Utne hotel.jpg

Siderfestivalen 5.–7. oktober

Fredag samlast me i Øystese si storstove Holmatun. Her vert det presentert ei spesiallaga førestilling i ord, tonar og bilete om Breidablik si historie. Seinare på kvelden vert det «Siderquiz med sidespor» og Siderpub same stad.

Laurdag er det marknad i Øystese sentrum med salsbodar og god mat og drikke. Sider er sjølvsagt i høgsetet, og me får mellom anna fagleg påfyll på Siderakademiet, kåring av beste sider og besøk av velrenommert vinskribent Merethe Bø. Smak deg fram til din favorittsider i skjenkeområdet vårt.

Sundag er det ope på fleire fruktgardar.

Folkehav 2.jpg

Kjem du med bubil?

Me ynskjer bubilar og campingvogner hjarteleg velkomne. Parker på Øystese Bubilparkering; her kan du dyppe føtene i Hardangerfjorden og kikke på Folgefonna - nokre steinkast frå sentrum og festivalen. Vatnuttak og søppelhandtering på plass. Me har ikkje straum og sanitæranlegg, med det er offentleg toalett ved badestranda i sentrum. Kjøp deg ein parkeringsbillett for 250 kr for heile helga på ticketco.no ! Då er du sikra plass!

Øystese Bubilparkering på Facebook

Øystese Bubilparkering. Foto: Jarle Nilssen.

Øystese Bubilparkering. Foto: Jarle Nilssen.

Velkomen til Siderfestival!

Datoen er fastsatt - hald av 5.-7. oktober 2018!

Tradisjonen tru held Siderfestivalen også i komande haust eit heidundrades opplegg med gode smakar, finfin stemning, konkurransar, marknad og alt det gode med hausten Og som om dét ikkje var nok, så har me sjølvsagt tinga strålande vær!

Velkomen!

Bilete frå Siderfestivalen 2017